Welkom bij de Armeens Nederlandse Business Club (ANBC)!

Wij zijn verheugd om na een periode van stilte een nieuwe doorstart te maken. Als een dynamische en bloeiende business club willen wij Armeens-Nederlandse ondernemers bij elkaar brengen om samen te groeien naar nieuwe hoogtes. Onze club biedt een unieke gelegenheid om te netwerken, samen te werken en kennis uit te wisselen met gelijkgestemde professionals.

Ben je geïnteresseerd in het verkennen van nieuwe zakelijke kansen, het vergroten van je professionele netwerk en waardevolle connecties opbouwen? Meld je dan aan via het formulier op onze website en kom naar de introductieavond op woensdag 29 november! Dit is jouw kans om deel uit te maken van een inspirerende gemeenschap van ondernemers en professionals die zich inzetten voor groei en succes.

Om iedereen te verwelkomen en de voorwaarden en structuur van de club te bespreken, organiseren we een speciale avond. Deze avond staat in het teken van het leren kennen van elkaar en het verkennen van de vele mogelijkheden die de Armeens Nederlandse Business Club te bieden heeft.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en gemeenschap. Als leden van de Armeens Nederlandse Business Club hebben we de mogelijkheid om elkaar te ondersteunen, van elkaars expertise te profiteren en gezamenlijk zakelijk succes te behalen. Of je nu een startende ondernemer bent, een gevestigde professional of een bedrijfseigenaar, onze club is er voor jou.

Mis deze kans niet! Vul het formulier op onze website in en geef aan of je geïnteresseerd bent om lid te worden van de Armeens Nederlandse Business Club. We kijken ernaar uit om je binnenkort persoonlijk te ontmoeten op onze introductieavond. Samen kunnen we nieuwe zakelijke hoogten bereiken en succesvolle relaties opbouwen.

Welkom bij de Armeens Nederlandse Business Club – waar zakelijk succes en gemeenschap samenkomen!

Aanmeldformulier Introductieavond

Woensdag 29 november

18:30 uur tot 19:00 uur inloop

Down Under

Let op: Na het voltooien van je aanmelding, ben je niet direct lid van ANBC. Je meldt je enkel aan voor de introductieavond. Wij nemen later contact op met een ieder die zich heeft aangemeld om lidmaatschap te bespreken.